loader image

Flow-Motion, Pater Verbiststraat 1B, 2610 Wilrijk ~ 0478/532327

Touch for Health: Doelen bepalen en Metaforen (1 van 2-daagse)

Datum: dinsdag 16 april 2024
Tijd: Hele dag
Instructeur: Vinciane Schoenmackers
Locatie:De Verscholen Tuin - Peter Benoitlaan 15 - 2100 - Deurne - Antwerpen
Prijs:€ 289, wie herhaalt betaalt 165 euro (excl handboek, incl btw)

2 – daagse: 16 – 30 april 2024

Na Touch for Health 3 of 4 is er de mogelijkheid tot een vervolgcursus: Metaforen & Doel bepalen. Deze verdiepingscursus wordt ook gegeven door speciaal daarvoor opgeleide instructeurs.
In deze cursus Metaforen & Doel bepalen leer je werken met de metaforen van alle spieren. Na afloop kun je het lichaam balanceren, enkel en alleen met gebruik van de metaforen. Uiteraard is deze techniek heel mooi te integreren in al het andere werk wat je geleerd hebt in de Touch for Health cursussen en zelfs in je dagelijks leven. Laat je bij deze cursus verrassen door de ongelofelijke wijsheid die opgeslagen is in het lichaam. D.m.v. het maken van bewegingen kunnen herinneringen naar ‘boven’ komen en kan heling op gang komen.

Deze cursus is grotendeels ontwikkeld door Matthew Thie, de zoon van John F. Thie. De module is een onderdeel van Touch for Health, maar wordt gegeven in een apart blok. Hiervoor moet je ten minste Touch for Health 3 hebben gevolgd; je hebt dan voldoende basiskennis, onder meer over de tweeënveertig spieren.

Deze cursus heeft een minimale lengte van veertien uur. Per instructeur verschilt de verdeling van die uren; die kan uiteenlopen van een aantal dagdelen tot twee dagen.

De 2 daagse workshop Metaforen & Doel bepalen zijn naar mijn mening een onlosmakelijk onderdeel van Touch for Health.
Tijdens de modules van Touch for Health heb je al leren werken met metaforen maar in de workshop staat het werken met de metaforen centraal en gaan we de diepte in t.a.v. de spiermetaforen, de meridiaan  metaforen en de metaforen van de vijf elementen.

Daarnaast wordt uitgebreid aandacht geschonken aan het op juiste wijze bepalen van het doel voor de balans. Hierbij leg ik ook de nadruk aan communicatie vanuit het voelen i.p.v. hoofdzakelijk vanuit het denken.

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket € 289,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€ 289,00
Totaal
€ 289,00

© 2019 Flow-Motion

nl_BENL