loader image

Flow-Motion, Pater Verbiststraat 1B, 2610 Wilrijk ~ 0478/532327

Touch for Health

Touch for Health is een compacte, praktische methode, die het lichaam, de houding, de attitude en de levensenergie in balans brengen; een methode om je van stress en pijn te bevrijden, om je in evenwicht te voelen, beter te functioneren, efficiënt te zijn, je doelen te verduidelijken en te bereiken, en zo volop van je leven te genieten.

De technieken zijn afkomstig uit de toegepaste kinesiologie en gebaseerd op een holistische, niet-diagnostische visie op welzijn.

Met TFH kan je als paramedische professional aan de slag om jezelf en je medemens op adequate en verantwoorde wijze te ondersteunen, de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid en ook anderen hierin te begeleiden.
Dit gebeurt met behulp van effectieve, maar ook veilige technieken om het evenwicht te herstellen via de spieren, zoals acupressuur, aanraking en massage.

TFH heeft wereldwijd bewezen effectieve verlichting te bieden bij uiteenlopende klachten.

Touch for Health werd gecreëerd door John F. Thie, DC (1933-2005). Het eerste handboek werd uitgegeven in 1973 en veroorzaakte een wereldwijde beweging in een holistische benadering van gezondheid die ons leert de natuurlijke energieën te herstellen. In 2005 werd de geheel herziene versie van deze praktische gids gepubliceerd.

Er is geen vooropleiding vereist. Wel is TFH vaak als vooropleiding vereist voor opleidingen in gespecialiseerde kinesiologie.

© 2019 Flow-Motion

nl_BENL