loader image

Flow-Motion, Pater Verbiststraat 1B, 2610 Wilrijk ~ 0478/532327

Touch for Health: Doelen bepalen en Metaforen (2/2)

Datum: mardi 25 avril 2023
Tijd: Hele dag
Instructeur: Vinciane Schoenmackers
Locatie:Dieseghemhof - Osylei 43 - 2640 - Mortsel
Prijs:€ 245
Handboek inbegrepen, herhalers betalen 150 euro, excl handboek

2-daagse cursus op 18 en 25 april 2023

Na Touch for Health 3 of 4 is er de mogelijkheid tot een vervolgcursus: Metaforen & Doel bepalen. Deze verdiepingscursus wordt ook gegeven door speciaal daarvoor opgeleide instructeurs.
In deze cursus Metaforen & Doel bepalen leer je werken met de metaforen van alle spieren. Na afloop kun je het lichaam balanceren, enkel en alleen met gebruik van de metaforen. Uiteraard is deze techniek heel mooi te integreren in al het andere werk wat je geleerd hebt in de Touch for Health cursussen en zelfs in je dagelijks leven. Laat je bij deze cursus verrassen door de ongelofelijke wijsheid die opgeslagen is in het lichaam. D.m.v. het maken van bewegingen kunnen herinneringen naar ‘boven’ komen en kan heling op gang komen.Deze cursus is grotendeels ontwikkeld door Matthew Thie, de zoon van John F. Thie. De module is een onderdeel van Touch for Health, maar wordt gegeven in een apart blok. Hiervoor moet je ten minste Touch for Health 3 hebben gevolgd; je hebt dan voldoende basiskennis, onder meer over de tweeënveertig spieren.Deze cursus heeft een minimale lengte van veertien uur. Per instructeur verschilt de verdeling van die uren; die kan uiteenlopen van een aantal dagdelen tot twee dagen.
Oefenen is essentieel om de Touch in de vingers te krijgen. Het is fijn om te oefenen met gelijkgezinden, buren, vrienden, kinderen, partners, … Je leert zeker ook hoe je de Touch volledig op jezelf kan toepassen.

 

Interesse in deze cursus? Stuur dan een mail naar Vinciane Schoenmaeckers


© 2019 Flow-Motion

fr_BEFR