loader image

Flow-Motion, Pater Verbiststraat 1B, 2610 Wilrijk ~ 0478/532327

Vision Circles

Datum: woensdag 5 juni 2019 t/m zaterdag 8 juni 2019
Tijd: Hele dag
Instructeur: Vinciane Schoenmackers
Locatie:Invitare - Bredaseweg 32 - 2322 - Minderhout
Prijs:€ 475
(cursus + Nederlandstalig handboek)

Wil jij graag een beter zicht? Goed zien zonder bril? Goed voor je lichaam, voor je ogen zorgen? Dan is deze cursus iets voor jou!

In deze dynamische, creatieve en speelse cursus verkennen we 8 Vision Circles, met 34 Vision Gym oefeningen, door een ruimere zintuiglijke waarneming. We bevorderen niet alleen ons ZICHT, onze OGEN, maar verkennen ook onze VISUALITEIT, namelijk onze manier van de dingen te ZIEN, te voorZIEN, in te ZIEN, onze VISIE…
De bewegingen vervolledigen, samen met de 26 Brain Gym oefeningen, het leermenu in een Edu-K in Depth balans.

Meer dan 50 jaren geleden, schreef Dr William Bates dat visie/zicht en visuele vermogen, aangeleerde aandachtsvaardigheden waren die verbeterd konden worden met de juiste oefeningen en attitude. Zijn revolutionaire benadering heeft honderden duizenden mensen beïnvloed om hun visie/zicht te verbeteren. Sindsdien beschrijven gedragsoptometristen visie/zicht ook als een aangeleerde competentie. In deze cursus (van Gail Dennison, vrouw van Paul Dennison, grondlegger van Brain Gym en Educatieve Kinesiologie) gaan we ervan uit dat visie/zicht een aangeleerde vaardigheid is. Hij biedt de mogelijkheid om onze zintuiglijke (sensorische) waarneming te (her)ontdekken. Voor sommigen onder ons betekent dit de wereld benaderen zonder lens/bri tussen ons en onze realiteit. Voor anderen, kan het betekenen: meer ontspannen, heldere open ogen en aangenamer oogcontact.

Voor ieder, biedt Vision Circles, een kader in hetwelke je de grenzeloze mogelijkheden kan verkennen die zich kunnen  voordoen via grotere mindfullness van onze zintuiglijke waarnemingen.

Vereiste vooropleiding? Geen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


© 2019 Flow-Motion

nl_BENL
fr_BEFR nl_BENL