loader image

Flow-Motion, Pater Verbiststraat 1B, 2610 Wilrijk ~ 0478/532327

Touch for Health ONLINE Info-moment

Datum: dinsdag 10 oktober 2023
Tijd: 09:30 tot 11:30
Instructeur: Vinciane Schoenmackers
Locatie:Online - Pater Verbiststraat 1B - 2610 - Wilrijk
Prijs:€ GRATIS

Maak ONLINE kennis met Touch for Health en maak alvast kennis met één van de technieken, die je in je dagelijks leven kan inzetten bij stress!

Je kan je dit infomoment ook inschrijven voor de eerste en/of meerdere modules.

TOUCH for HEALTH – PLANNING 2023 – 2024.

Ruim 20 jaar begeleid ik in de praktijk mensen van alle leeftijden via kinesiologie.

Mijn grote passie is Kinesiologie. Ik ben specialist in Brain Gym en Educatieve Kinesiologie maar ook de Touch for Health heeft helemaal mijn hart veroverd en sinds 2006 geef ik de volledige opleiding jaarlijks, met mijn persoonlijke Magic Touch uit de Educatieve Kinesiologie. De cursus is verweven met theorie, praktijk en persoonlijke ervaringen uit de praktijk waar ik werk als kinesioloog.

Touch for Health is een compacte, praktische methode, die het lichaam, de houding, de attitude en de levensenergie in balans brengt; een methode om je van stress en pijn te bevrijden, om je in evenwicht te voelen, beter te functioneren, efficiënt te zijn, je doelen te verduidelijken en te bereiken, en zo volop van je leven te genieten.

De technieken zijn afkomstig uit de toegepaste kinesiologie en gebaseerd op een holistische, niet-diagnostische visie op welzijn.

Met TFH kan je als paramedische professional aan de slag om jezelf en je medemens op adequate en verantwoorde wijze te ondersteunen, de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid  en ook anderen hierin te begeleiden.
Dit gebeurt met behulp van effectieve, maar ook veilige technieken om het evenwicht te herstellen via de spieren, zoals acupressuur, aanraking en massage.

TFH heeft wereldwijd bewezen effectieve verlichting te bieden bij uiteenlopende klachten.

Touch for Health werd gecreëerd door John F. Thie, DC

Er is geen vooropleiding vereist. Wel is TFH vaak als vooropleiding vereist voor opleidingen in gespecialiseerde kinesiologie.

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€ 0,00
Totaal
€ 0,00

© 2019 Flow-Motion

nl_BENL