loader image

Flow-Motion, Pater Verbiststraat 1B, 2610 Wilrijk ~ 0478/532327

Optimale Brein Organisatie (Brain Gym 201)

Datum: vrijdag 15 oktober 2021 t/m zondag 17 oktober 2021
Tijd: Hele dag
Instructeur: Vinciane Schoenmackers
Locatie:Ede - Exacte locatie volgt - - Ede (Nederland)
Prijs:€ 395
Herhaal je de cursus, dan krijg je korting

Wat zijn mijn sterke kanten bij het leren?
Waarom loopt het soms mis?

Je leert een “Brein Organisatie Profiel” opmaken voor jezelf en voor anderen. Meestal is de handvoorkeur tamelijk duidelijk. Maar hoe zit het met mijn oogvoorkeur en oorvoorkeur, mijn brein- en beenvoorkeur?
Een Brein Organisatie Profiel toont onze voorkeuren en de implicaties voor lezen, schrijven, rekenen, geheugen, motivatie, hoe je omgaat met anderen, andere activiteiten, …

Je leert je talenten en je uitdagingen kennen door uit te zoeken hoe je lichaam zich organiseert in verschillende leersituaties.
In deze cursus krijg je meer uitleg over de achtergrond over Brain Gym.

Deze cursus helpt je om je leerlingen (en jezelf) beter te begrijpen. Je krijgt inzicht in leerhoudingen, waardoor je sneller kort op de bal kan spelen als er zich problemen voordoen. Het is mijn ervaring dat het opstellen van een Brein organisatie Profiel en het uitleggen ervan aan ouders en het kind zelf, inzicht en begrip verschaft bij beide.

Voor wie?
Voor (zorg-)leerkrachten, ouders, studenten (+18), en iedereen die zich wil verdiepen in de Educatieve Kinesiologie, het waarom van Brain Gym®.

Vooropleiding?
Brain Gym® 1.01 (deel 1 en 2)
De OBO is sterk aangeraden voor het volgen van “De 7 dimensies van Intelligentie 3.01” (= Edu-K in Depth, gevorderde cursus van de Educatieve Kinesiologie).

Koffie, thee en water en gezond lekkers is aanwezig.

(Logeren in de buurt is uiteraard mogelijk.)

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


© 2019 Flow-Motion

nl_BENL