Hoofd, hart, lijf in balans.

– Flow-Motion | Vinciane Schoenmaeckers

Bij Flow-Motion kan je terecht voor:

  • Brain Gym®

    Brain Gym® is een bewegingsprogramma voor groot en klein, dat makkelijk uit te voeren is, leuk is en ons energie geeft. De bewegingen zijn bedoeld om ons optimaal te laten, denken, bewegen en functioneren, en zijn dus ideaal om elk leerproces te ondersteunen.

  • Touch for Health

    Touch for Health is een compacte, praktische methode, die het lichaam en de levensenergie in balans brengen; via spiertesten en specifieke technieken kan je je van stress en pijn bevrijden, je in evenwicht te voelen, beter functioneren, en zo volop van je leven te genieten. Voor jezelf, en om anderen te begeleiden.

  • Holistische massage

    Holistische massage

    Massage ontspant, stimuleert de zelfhelende eigenschappen van het lichaam en helpt afvalstoffen verwijderen. Je kan kiezen voor een Holistische lichaamsmassage of een Japanse Gelaatsmassage.

Flow Motion | Vinciane Schoenmaeckers

Vanuit mijn persoonlijke zoektocht naar meer evenwicht, kwam ik in 1999 in contact met kinesiologie. Ik was onmiddellijk weg van de efficiënte en respectvolle manier van werken.

Het hele aspect van lichaamsstructuur, beweging en energie heeft me altijd erg geboeid.

Bovenal ben ik gepassioneerd geraakt door hoe onze ervaringen en emoties, de structuur en beweging beïnvloeden, en hoe je via onder andere beweging en acupressuur positieve veranderingen teweegbrengt, ervaringen kan helen.

Kalender 2024 opleidingen: